Badkamers

Op zoek naar een specialist voor jouw badkamerrenovaties? TechNys renoveert en installeert met veel plezier jouw droombadkamer. Wij helpen je van afbraak tot afwerking. Twijfel je tussen een (instap)douche of een bad? Weet je niet welke lavabo te kiezen? Heb je moeite met het beslissen over de materialen? Wij geven je graag advies en delen met veel plezier onze vakkennis met jou.

Uw badkamer verbouwen doet u niet zomaar. Het is dan ook een van de belangrijkste ruimtes van uw woning. Daarom beginnen wij elk project met een een verkennend gesprek waarin we uw wensen en verwachtingen bespreken. Kiest u voor een klassieke of een strakke inrichting? Alles kan. We komen graag bij u langs om samen alle mogelijkheden te doorlopen, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. TechNys assisteert u bij het kiezen van de juiste installaties en materialen die niet alleen bij uw stijl, maar ook binnen uw budget passen. Wij installeren uw perfecte badkamer, met oog op de toekomst, en gericht op zuinigheid en hernieuwbare energie. Want ook innovaties op vlak van badkamers en sanitair volgen wij op de voet.

Ook voor de vervanging van uw sanitair kan u bij ons terecht. Tijd voor een nieuwe douche of een nieuw toilet? TechNys staat in voor de installatie van al uw sanitaire voorzieningen. Wij gaan steeds op zoek naar de beste manier en meest efficiƫnte oplossing voor uw sanitair.

Een vraag voor ons?

Laat hier je gegevens na

Info & Contact

Corpo TechNys

  • Brouwerijstraat 5b
    8501 Bissegem
    Belgiƫ