Centrale verwarming

TechNys installeert centrale verwarming op een duurzame en doeltreffende manier. Zonder het budget uit het oog te verliezen, gaan we samen met jou op zoek naar de beste methode om jouw woning of bedrijf te verwarmen.

Als nieuw bedrijf zijn wij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen inzake verwarmingstechnologie. Daarom maken wij gebruik van milieuvriendelijke technieken, zoals warmtepompen en zonneboilers, met als doel een maximaal rendement te bekomen bij een minimaal verbruik aan energie. Door het gebruik van vernieuwde verwarmingsbronnen kiezen wij voor oplossingen die zowel goed zijn voor het milieu, als jouw portemonnee.

Hulp nodig bij het zoeken naar de installatie die het best bij je past? Wij verlenen je met veel plezier vakkundig advies over het ideale verwarmingssysteem, afgestemd op de ruimte van jouw woning of bedrijf.

Bij TechNys staan wij je niet alleen bij in het plaatsen van de volledige installatie, maar ook bij het onderhoud en de keuring ervan. Wij bieden je een snelle, efficiƫnte en kwaliteitsvolle dienstverlening. Een goede band met de klant is voor ons belangrijk!

Een vraag voor ons?

Laat hier je gegevens na

Info & Contact

Corpo TechNys

  • Brouwerijstraat 5b
    8501 Bissegem
    Belgiƫ