Elektriciteit en domotica

Bij Corpo TechNys kan je aankloppen voor alle elektriciteitsinstallaties en de integratie van domoticasystemen. Zo bepaal je helemaal zelf hoe ver je hierin jij wil gaan. Zo is het mogelijk om een basic en budgetvriendelijk klassiek systeem te voorzien, maar kan je ook bij ons aankloppen voor hypermoderne en flexibele domotica. Uiteraard informeren we je graag over de voordelen en verschillen bij je keuze.

Als je budget het toelaat, is domotica de keuze die het meest comfort met zich meebrengt. Dankzij de centrale sturing zijn de functies aanpasbaar en daardoor is je systeem erg flexibel. Bovendien verloopt er erg veel geautomatiseerd, vergeleken met klassieke elektriciteit. Dat zorgt op termijn niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een lager energieverbruik. In samenspraak met jou als klant kunnen we er ook voor zorgen dat er heel wat draadloze producten in de woning geïntegreerd worden. Zo zijn er geen zichtbare kabels, maar ook geen kap- en breekwerken.

Uiteraard voldoen al onze installaties aan de hedendaagse normen en noden. Een high-end smart home, budgetvriendelijke basisinstallatie of iets tussenin? Sowieso ben je bij Corpo TechNys aan het juiste adres. 

Een vraag voor ons?

Laat hier je gegevens na

Info & Contact

Corpo TechNys

  • Brouwerijstraat 5b
    8501 Bissegem
    België