Hernieuwbare energie

Wil je investeren in milieuvriendelijke technologie en zo besparen op jouw energierekening? Dan zijn een warmtepomp en/of zonnepanelen misschien wel de oplossing. Hernieuwbare energie is belangrijker dan ooit! Daarom maken we bij TechNys gebruik van energiezuinige alternatieven.

Omdat bij veel mensen de verwarming de grootste energieverbruiker in de woning is, worden warmtepompen steeds vaker gebruikt. Het is dan ook een van de milieuvriendelijkste manieren om jouw woning te verwarmen. Bij dat alternatief wordt gebruik gemaakt van hernieuwbare energie afkomstig van de grond, de lucht of de zon.

Of misschien ben je op zoek naar een manier om jouw water energiezuinig op te warmen? Dan kan je er voor kiezen een zonneboiler te installeren. De installatie zet zonlicht om in warmte, om vervolgens het water van jouw sanitair mee op te warmen. Naast een zonneboiler, zijn ook aan zonnepanelen heel wat voordelen verbonden. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar het verlaagt ook jouw energiekosten.

TechNys is expert op gebied van groene energie, en wij informeren je graag over alle mogelijkheden die er bestaan om jouw woning of bedrijf milieuvriendelijker te maken. Daarnaast beantwoorden wij ook graag al jouw vragen over de terugverdientijd van jouw duurzame energie-installaties en de verkrijgbare premies.

Een vraag voor ons?

Laat hier je gegevens na

Info & Contact

Corpo TechNys

  • Brouwerijstraat 5b
    8501 Bissegem
    Belgiƫ