Koeling, airco en warmtepompen

Nood aan verkoeling tijdens de zomermaanden? Dan ben je bij TechNys aan het juiste adres! Wanneer de hitte enkele dagen aanhoudt, duurt het vaak niet lang voor ze in jouw woning gaat opstapelen. Gelukkig kan je bij ons terecht voor een energiezuinig aircosysteem dat ervoor zorgt dat de temperatuur in jouw woning of kantoor koel en constant blijft. Wij gaan steeds op zoek naar de beste oplossing, en wij geven je graag vrijblijvend advies over het type airco-installatie dat best bij jou past.

Een goede airconditioning heeft vandaag de dag meerdere functies. Dankzij een energiebesparende warmtepomp staan heel wat modellen, naast verkoeling, ook in voor de verwarming van jouw ruimtes. Zo geniet je het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat, dat milieuvriendelijk wordt opgewekt. Daarnaast reguleert het toestel de lucht, en zorgt het voor een constante aanvoer van verse lucht. Met behulp van een filtersysteem wordt de lucht in de ruimte zelfs gezuiverd. Bij TechNys maken wij je met veel plezier wegwijs in de verschillende mogelijkheden die er zijn op gebied van koelsystemen.

Rekening houdend met jouw budget en persoonlijke wensen, gaan wij op zoek naar de perfecte airco-installatie, die niet alleen eenvoudig te bedienen is, maar ook in het interieur van jouw woning of kantoor past. Het gekozen systeem komen wij dan vakkundig bij je installeren.

Een vraag voor ons?

Laat hier je gegevens na

Info & Contact

Corpo TechNys

  • Brouwerijstraat 5b
    8501 Bissegem
    Belgiƫ