Waterontharders

Leidingwater kan hard of zacht zijn. Wanneer er sprake is van hard water kan dat heel wat problemen veroorzaken. Zo kan het leiden tot kalkaanslag, wat er dan weer voor zorgt dat jouw leidingen na verloop van tijd verstopt geraken. Daarnaast kan hard water ook gevolgen hebben voor jouw huid en haren. Daarom helpen wij je graag bij het beschermen van jouw leidingen.

Een waterontharder van Corpo TechNys transformeert jouw hard water naar zacht water. Een kwaliteitsvolle waterontharder behandelt niet alleen al het water in heel jouw woning, maar het lost ook je kalkproblemen op. Daarbij zorgt het er ook voor dat je elektrische toestellen zoals een wasmachine en vaatwasser langer meegaan. Door het gebruik van een waterverzachter, zal je ook een daling merken van jouw energiefactuur. Want toestellen die door kalk zijn aangetast, verbruiken nu eenmaal meer energie.

Er zijn dus duidelijk niet veel nadelen verbonden aan een waterverzachter. Zacht water is dan ook beter voor zowel jouw energiefactuur, als jouw gezondheid. Daarom gaan wij graag samen met je op zoek naar de perfecte waterontharder dat past bij jouw situatie. Het juiste toestel hangt namelijk af de waterhardheid bij je thuis, en jouw jaarlijks waterverbruik. Bij Corpo TechNys bieden wij een oplossing dat aangepast is aan jouw behoeften!

Een vraag voor ons?

Laat hier je gegevens na

Info & Contact

Corpo TechNys

  • Brouwerijstraat 5b
    8501 Bissegem
    Belgiƫ